• Life & Garden

    Voor uw inspiratie en motivatie

Modern

Bewust & eenvoud

U houdt van functionaliteit maar wel met stijl. De inrichting van uw huis is bij voorkeur strak en eenvoudig. Kleuren mogen wel maar met mate. Less is more.

U koopt bewust en doordacht. U let op eenvoudig en rustig kleurgebruik in producten en interieur. Moderne en strakke stijlen spreken u aan. De producten die u gebruikt moeten functioneel zijn maar wel stijlvol. Geen prulletjes, maar sterke stevige producten. U zet liever één grote blikvanger neer dan een aantal kleinere producten.

U bent erg cultuurbewust en leest en reist graag. Als u op reis gaat, gaat u het liefst naar trendy steden en bezoekt u graag musea. Werk is belangrijk voor u en u bent ambitieus. Doordat werk op nummer één komt, heeft u geen kinderen of hoogstens één kind. U let op merkproducten en staat open voor vernieuwing.

Een eenvoudige onderhoudsvriendelijke tuin met stijlvolle stenen, groen en water past bij u. U houdt niet van veel bloeiende planten in de tuin. De combinatie van geometrie en natuurlijke elementen zorgt voor een goede afwisseling.

Life & Garden biedt u een diversiteit aan producten die perfect passen bij uw stijl. Bekijk hieronder de foto’s voor een eerste indruk en bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor nog meer inspiratie.